zondag 9 juni 2013

New York - Florida - the Bahama's 2014


Het leuke van reizen is het voorbereiden van de reis maar om daar 15 maanden van tevoren al mee bezig te zijn daar moet je wel een hele goede reden voor hebben!
Soms krijg je een "offer you can not refuse" zo ook in dit geval! Een paar weken geleden kregen we allebei via Facebook het bericht dat het nieuwste schip van de Norwegian Cruise Line (NCL) de Breakaway  haar thuishaven New York was binnengevaren.  "Kijk, zeg ik tegen Freddie, op dat schip zou ik nou wel een keer willen varen... Nou  ja toen was het vuurtje aangewakkerd! Steekwoorden zoals New York,  het nogmaals bezoeken van de US Open waren voldoende om de NCL brochure er bij te pakken om te kijken welke routes ( Itinary's ) deze Breakaway vaart. In de periode waarin wij zouden willen vaart het schip alleen maar naar Bermuda om daar een paar dagen te liggen en dan weer terug naar New York. Niet echt een interessant reisschema! Maar ja de basis was al gelegd en afgelopen weekend  maar eens gekeken welk ander schip van de NCL in die periode (van de US Open) vanaf New York vaart en waarheen... Laat nou het schip, waar we in oktober 2007 een Inauguratie uitnodiging voor hadden ontvangen om dit schip, de Norwegian Gem, te bekijken in de haven van Rotterdam, wel een interessante route varen.


Vraag je via de website gewoon voor de gein wat informatie aan word je maandags op je mobiel gebeld door een allervriendelijkste dame van de NCL met de vraag of ze je een aanbieding mag doen... Natuurlijk mag ze dat je weet maar nooit!  Zo gezegd zo gedaan en na wat heen en weer mailen kom je uiteindelijk op een aanbod die je dus eigenlijk niet mag afslaan....

En zo komt het dat we voor volgend jaar al weten waar we in september, ons bezoek aan New York en de Quaterfinals van de US Open 2014, mee afsluiten met een 7 daagse cruise naar Florida & the Bahama's aan boord van de Norwegian Gem we hebben zelfs al de Stateroom vastgelegd dit keer weer met balkon namelijk Stateroom 10600.
Maar laten we eerst in oktober de 11 daagse Franse Riviera & Italiaans Avontuur cruise doen met de Holland America Line.

2 opmerkingen:

Sparklet zei

Hoi Andy,
Wat een mooie vooruitzichten! Twee cruises! Iemand die zo hard werkt, verdient echt een supervakantie.

TravelAndy2..... zei

Dank jeeerst even deze zomer door buffelen :-))