vrijdag 2 september 2016

Oasis of the Seas


Reisverslag Oasis of the Seas Cruise

Na een lange tijd weer eens een reisverslag in dit blog als ik tijd heb dan ook het verslag maken van onze Australiƫ reis van november 2015. Er is sinds het laatste blog veel gebeurd zo hebben we onze labrador Nelson afgelopen voorjaar moeten laten inslapen hij is bijna 13 jaar geworden.

 

Ook zijn we afgelopen voorjaar nog een week naar Curacao geweest voor een "tussendoor" vakantie. Dit was een heerlijke ervaring om eens zo op vakantie te gaan.Eind juli nog een lang weekend naar Rome geweest wat met temperaturen van 35 graden weer een andere ervaring was. Rome is zo'n mooie stad en zeker de moeite waard. En dan nu het verslag van wederom een reis die ik maar zal omschrijven als "Big, bigger, biggest" We gaan met het grootste passagiersvliegtuig naar de Big Apple en gaan een cruise maken met het eerste grootste Cruiseschip ter wereld De Oasis of the Seas.

Dag. 1 (07-09-16)

Vandaag vliegen we vanaf vliegveld Munster (FMO) met de Lufthansa naar Frankfurt (FRA) waar we instappen in het het grootste passagiersvliegtuig de Airbus A380-800 van Singapore Airlines voor onze vlucht naar New York (JFK) We verblijven een paar dagen in New York in het nieuwe Riu Plaza hotel vlakbij Times Square. 


Dit nieuwe hotel ligt vlakbij de Port Authority bushalte waar gedropt worden en later ook weer kunnen opstappen wanneer we door vliegen naar Fort Lauderdale waar we aan boord gaan van het eerste grootste passagiersschip ter wereld.


De dagen in New York zullen grotendeels gevuld worden met shoppen, Brooklyn,Queens en een stukje Harlem bekijken en natuurlijk op vrijdag de halve finale Tennis voor mannen bij de US Open 2016. We hebben zeer dure kaarten hiervoor moeten aanschaffen!
We zullen veelvuldig gebruik maken van de metro in eerste instantie wilden we de Hop on Hop off  bus eens proberen om ons door New York te vervoeren maar dit bleek achteraf te duur! 

Geen opmerkingen: